Earth House

This house was to be built around a courtyard but due to building restrictions it would have been to small so they decided to fill it in and create the courtyard on the second floor. A brilliant idea but I think I would definitely prefer the tree planted in it that is on the mock up. The house is situated in the suburbs of Saitama in Japan which is a rural setting with many planning restrictions. Although the house seems quite restrictive in size I would love something like this in my house of the future after i’ve won the lottery.

Via Arcitonic

Advertisements

Leave a comment

Filed under design, lifestyle, picture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s